nieuws

Nieuwe foto's 25/07/2006
Housewarming barbecue van Lore & Steve
Opnames "Fiddler's Field"
Polen


Nieuwe foto's 08/04/2006
Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen
Eerste draaidag "Fiddler's Field"


Foto's Oudejaarsavond 06/03/2006
Keihard op tijd!
Oudejaarsavond in Gent


Foto's en nog wat foto's 24/02/2006
Beste kameraden, familielidverbintenissen en kindervriend(inn)en,

Hier nog enkele fotoreeksen, die het levenslicht zagen met als sole goal de esthetische smaakpapillen van uw oogpupillen te plezieren en/of ter aanslag op de emotionele, dan wel nostalgische, zeggenschappen uwer hartjes:

Zomerfeest van de familie Willems bij Erik en Bettie
Kerstfeest van de familie Willems, oudste generatie, hier bij ons thuis
Oud huis van Oma en Opa, toen nog leegstaand, binnenkort bewoond door Lore en Steve!

Plezier ermee!


Foto's Zeebrugge 13/12/2005
Hier hoef ik geen woorden aan vuil te maken... Check deze bangelijke reeks!!


last.fm + foto's I Love Techno 11/12/2005
Wat zou ik doen zonder muziek...
Dankzij MichaLo_fi ben ik op een site gestoten die mij frappeert in z'n geniale eenvoud en eenvoudige genialiteit. Wat het doet is met andere woorden simpel: mensen downloaden een plugin voor hun favoriete muziekspeler (Winamp in mijn geval), en deze stuurt de gespeelde nummers door naar een centrale database. Op de site worden al deze gegevens dan verzameld en in tabellen en statistieken gegoten. Zo kan je van elke gebruiker zien welke muziek hij/zij vaak en recent beluistert, zijn er algemene "charts" met de meest gespeelde nummers en artiesten, kan je bekijken wat de meest beluisterde nummers zijn per artiest, vergelijken met gebruikers wiens smaak zowat overeenkomt met de uwe, en zo verder.
De meer intelligente lezer onder u zal het rekensommetje al gemaakt hebben. Deze site is een waar Mekka voor mensen die gek zijn van statistiekjes (ikke) en die steeds op zoek zijn naar nieuwe muziek (ikke ook).

Breng dus zeker een bezoek aan:
last.fm en
Mijn gebruikerspagina.


Update
Nieuwe foto's: Opwarming voor I Love Techno


Foto's Gent 1 november 09/12/2005
De volgende reeks! Het zijn er weer gigantisch veel geworden -80-, en dan te denken dat ik nog heb moeten selecteren uit de originele stock: ~220 foto's!
Gent met z'n vijven!


Foto's Trouw Greet 02/12/2005
Als we zo veel evenementen gaan blijven afschuimen en feestjes organiseren - kortom: zo sociaal actief goed bezig blijven - gaat die overload aan bangelijke foto's blijven en zelfs uitbreiden; momenteel zitten we al aan meer dan een maand achterstand! Maar ja, onder het motto: "honger is de beste saus", hier de foto's van de Trouw van Greet!


Nr 500 21/11/2005
Proficiat Kenneth! Een plaats in de geschiedenisboeken en een glaasje naar keus is uw deel!
Deze XD-inzending heeft daarvoor gezorgd:Pentax *ist DS 17/11/2005
Aanschouw! Mijn nieuwe camera!
Ik zou hier alle technische specificaties kunnen opsommen, maar aangezien een beeld meer zegt dan duizend woorden en het wel voor zich zal spreken hoezeer ik in de wolken ben met mijn nieuw speelgoed, hier een link naar meer dan twaalfduizend woorden:
Foto's 17/11/2005 (Foto 1, 7, 8, 9 en 10 door Pieter)


Foto's op XLAir.be 6/11/2005
Sinds kort draag ik, naar alweer een fantastisch idee van mijn held Steven, mijn steentje (of beter: nog een steentje) bij tot het succes van de geweldige XL Air-site, en wel door middel van het regelmatig plaatsen van foto's in een nieuw soort blog. Het blog is niet enkel voor foto's, er komen ook korte tekstjes geschreven door verschillende XL Air medewerkers, wat het geheel aangenamer maakt en je nog op interessante weetjes kan vallen! (wist je dat Captain Jack dood was?!)
Het wordt een vervanging... of aanvulling... op Frenchfried Photography... valt te zien waar het naartoe gaat met dat blog. In ieder geval vind ik XL Air fijner qua publiek en context (het heeft allemaal zelfs een schijn van "zin" op die manier!).

Allen naar de Blog @ XLAir.be! (ook te vinden onder "lees" in het menu).


Live at Vitalic 2/11/2005


Door Sil


Powder your face with sunshine 23/10/2005
Hij is helemaal alleen.
Hij zit in een cel van twee bij één zonder licht en zonder ramen.
Hij is het leven beu en hij wil niks liever dan zichzelf van het leven beroven, maar de middelen hiertoe ontbreken hem. Wanhopig probeert hij om langzaam naar z'n hart toe te krabben, maar als zijn bewakers het merken stormen ze z'n cel binnen en ze rukken hem al zijn vingernagels eruit.
Met het bloed op zijn handen kan hij nog net twee borsten op de muur tekenen.
Hij zakt tegen de grond en probeert zichzelf wanhopig met dit beeld te bevredigen.
Maar vlak voordat hij klaarkomt springt hij wakker,
en was het allemaal maar een droom.
In werkelijkheid zit hij nog steeds in z'n cel van één bij één met zijn afgehakte handen,
en gonst dat ene lied door z'n hoofd...

Powder your face with sunshine
Put on a great big smile
Make up your eyes with laughter
Folks will be laughing with you in a little while
Whistle a tune of gladness
Blue never was in style
The future's brighter when hearts are lighter
So smile, smile, smileHans Teeuwen, Hard en zielig
Dean Martin - Powder your face with sunshine


Foto's Gent 16/10/2005
Da's snel! De foto's van het nachtje in Gent met z'n vieren!


Foto-compilatie 09/10/2005
Weg met de vorige! Ik (en anderen, wiens kostbare raad ik natuurlijk in acht neem) was er niet content van. Foto's ontbraken, randen waren te storend, bewerkingen te opvallend.
Déze compilatie echter, omvat mijn volledige voorlopige oeuvre; van de befaamde beginperiode tot en met het genie waar ik tegenwoordig in rondwaar (sarcasme. SARCASME!!), met andere woorden: de bedoeling was geen enkele foto over het hoofd te zien... en het geheel ook zo mooi als mogelijk te presenteren.
Dus, hopelijk voor een laatste keer in een lange tijd: check de (77) foto's!


Nieuwe websites 15/09/2005
Vanaf heden online: de site voor mijn onkel Mark, MarkRacquet.be. Gebruik het onvoorstelbaar stevig gaande guestbook om commentaar mijn richting uit te lossen. Of niet.

Ook de site van Pim is aan de websites toegevoegd.


jelle.neewel.be v3 31/07/2005
Beste vrienden en lieve vriendinnen,

Ik presenteer u: jelle.neewel.be, derde versie!
Er zijn buiten het totaal gebouleverseerde design nog enkele nieuwigheden, waarvan de belangrijkste het samenbrengen van alle fotoseries onder foto's. Verder ook enkele verse websites en wat nieuwe links.

De link naar French Fried Photography blijft (zie twee nieuwsberichten geleden); het volledige script achter die site is trouwens opnieuw geschreven, het zal dus niet meer voorvallen dat de commentaar die je schrijft zomaar in het niets verdwijnt!

Graag had ik nog eens van de gelegenheid gebruik gemaakt twee sympathieke jongens in de bloemetjes te zetten, met name peng en Lo_fi. Deze twee ruwe bolsters met zachte pit hebben een niet te onderschatten inbreng gehad in het tot stand komen dezer site.
peng, Stijn, dank je voor de gratis hosting en domeinnaam en voor de eeuwigdurende inspiratiebron die je bent.
Lo_fi, Micha, bedankt voor de onvoorstelbaar nuttige en steeds terechte opmerkingen die er mede voor gezorgd hebben dat de pracht en praal die jullie oogjes nu mogen bewonderen z'n weg heeft gevonden naar jullie computerschermpje.

Niet mee akkoord? Groot gelijk! Laat je mening gelden op het guestbook, van ultieme bewondering over lichte kritiek tot en met volledig afgekraak - het is allemaal meer dan welkom. (Tip: als je de laatste optie in gedachten hebt, maak er iets grappig van... dan hebben we er ook iets aan).


Tot binnen zes maanden, voor alweer een facelift van je favoriete portaalsite!
- Jelle Wonka

PS: 150 headers is inderdaad bitter weinig - er zijn er dan ook meer op komst.
PPS: Nog nieuwe foto's! Verjaardagsfeestje Annick & Jits


Foto's! 21/07/2005
Avondje Gent (10 mei 2005)
In de koffer naar Kenneth (3 juli 2005)
en... Dour Festival (14-17 juli 2005)

Een fotograaf is ook maar een mens, en een mens is ook maar een mens. Elke mens die vindt dat zijn of haar persoontje in een dezer foto's in een slecht daglicht gesteld wordt, is vrij mij dit te laten weten en desgevallend bestaat de mogelijkheid dat ik deze foto dan weerhoud van verder tentoon gespreid te worden op deze toch wel zorgwekkend drukbezochte site. Kristien, ik wacht op uw mailtje hé! ;-))

Alle foto's kunnen trouwens in groot formaat; voor wallpaper, afdruk of andere doeleinden verkregen worden, gewoon laten weten welke en op welke grootte!


French Fried Photography 04/06/2005
Ik heb de link fotografie in het menu vervangen door een verwijzing naar frenchfried.net. Dit is een photoblog waar ik momenteel aan meewerk. De bedoeling? Regelmatig (ideaal zou zijn elke dag, maar ja..) worden er nieuwe foto's gepost, met een woordje uitleg en informatie bij, waarop dan ook commentaar gegeven kan worden. Zo'n opmerkingen zou ik trouwens ten zeerste appreciëren, niet alleen op mijn foto's (herkenbaar aan de naam onderaan de pagina) maar ook op die van mijn twee collega's Stijn en Bart, a.k.a. peng en djeezes.


De échte Axis of Evil? 18/04/2005
Amerikaanse gevangenis voor Iraakse krijgsgevangenen Abu Ghraib.


Kankervarken 10/02/2005
Zoek eens met Google naar "kankervarken"...


Stats 03/09/2004
Bezoekersstatistieken over deze site: hier.